General news

Okrugli sto sa clanovima Komisije za izradu predmetnog programa za engleski jezik

Na inicijativu Udruženja nastavnika engleskog jezika Crne Gore ELTAM, uz podršku Zavoda za školstvo, 1. septembra 2017. godine organizovan je okrugli sto “Implementacija nastavnog plana i programa za nastavnike engleskog jezika u osnovnim školama”.

Članovi Komisije za izradu predmetnog programa za osnovnu školu Ljiljana Subotić (Odsjek za kontinuirani profesionalni razvoj), Rabija Šarkinović (Odsjek za utvrđivanje kvaliteta) i Žana Bulajić (JU OŠ „Braća Ribar“) su odgovarali na pitanja i nedoumice nastavnika nastale prilikom izrade Godišnjih planova. Zaključci sa okruglog stola su poslati članovima Udruženja nastavnika engleskog jezike Crne Gore ELTAM, kao i učesnicima okruglog stola.

U prilogu se nalazi predmetni program za engleski jezik za osnovnu školu, prezentacije o novim nastavnim programima, planiranju i pripremanju nastave, kao i Metodološko uputstvo za pisanje predmetnih programa zasnovanih na ishodima, preuzeti sa sajta Zavoda za školstvo.

Želimo Vam uspješan početak školske godine!
Srdačno,
ELTAM tim

Prilozi:
Prezentacija NOVI NASTAVNI PROGRAMI
Prezentacija PLANIRANJE I PRIPREMANJE NASTAVE
Metodološko uputstvo za pisanje predmetnih programa zasnovanih na ishodima
F – Engleski jezik osnovna

Related posts

IZVJEŠTAJ O OBILJEŽAVANJU EVROPSKOG DANA JEZIKA U PREDŠKOLSKIM USTANOVAMA, OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA U CRNOJ GORI ZA ŠKOLSKU 2021/22. GODINU

admin

Training for trainers

admin

Obilježavanje Evropskog dana jezika 26. septembra 2023. godine

admin