General news

The 3rd ELTAM Annual Conference

Zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da Udruženje nastavnika engleskog jezika Crne Gore ELTAM, uz finansijsku podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici i Britanskog savjeta, kao i podršku Filološkog fakulteta u Nikšiću, izdavačke kuće Pearson Beograd i organizacije SOL, organizuje treću nacionalnu konferenciju za nastavnike engleskog jezika – ELTAM dan 2017.

ELTAM dan 2017. će se održati 13. maja 2017. godine na Filološkom fakultetu u Nikšiću sa početkom u 10 časova.      

Cilj konferencije je unaprijeđivanje stručnih kompetencija nastavnika engleskog jezika kroz proširivanje znanja o inovacijama, kreativnim metodama i tehnikama rada, kao i razmjena iskustava i primjera dobre prakse. Konferencija je akreditovana u Katalogu programa za stručno usavršavanje nastavnika za školsku 2016/2017. godinu, pod rednim brojem 34, modul 2 Razvoj i unaprijeđivanje kompetencija nastavnika engleskog jezika. Zahvaljujući institucijama i organizacijama koje podržavaju ovaj događaj, na konferenciji će govoriti eminentni stručnjaci iz oblasti metodike engleskog jezika.

Obezbijeđene su i brojne nagrade za učesnike zahvaljujući Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, Britanskom savjetu, izdavačkoj kući Pearson Beograd, Stranoj knjizi Nikšić, Educational Centre Podgorica, školi stranih jezika Waves Budva, a ljetnji trening program za jednog nastavnika obezbjeđuje SOL (Sharing One Language).

Kotizacija za učešće na konferenciji za članove ELTAM-a koji su uplatili/obnovili članarinu za 2017. godinu iznosi 5,00€, a za nastavnike koji nijesu uplatili/obnovili članarinu za 2017. godinu iznosi 15,00€. Uplatu kotizacije možete izvršiti preko žiro-računa (510-9191-15, CKB) ili na dan konferencije.

Ukoliko zelite da postanete član ELTAM-a ili obnovite članstvo prijavni formular i instrukcije za uplatu možete preuzeti ovdje.

Zahvaljujući finansijskoj podršci Američke ambasade u Podgorici, ove godine ELTAM će pokriti troškove kotizacije i troškove prevoza (povratna autobuska karta) za četiri prva registrovana nastavnika iz svake od navedenih opština, udaljene više od 130 km od Nikšića (Bijelo Polje, Berane, Mojkovac/Petnjica, Pljevlja, Andrijevica, Plav/Gusinje i Rožaje).

Za učešće na konferenciji, potrebno je da se nastavnici registruju na www.eltam.me, link za registraciju će biti otvoren od 26. aprila do 10. maja. 

Ukoliko zelite da se prijavite za konferenciju, registrujte se ovdje.

Related posts

ELTAM Days 2022: Integrating Global Issues in English/Foreign Language Teaching

admin

Trainings in MNE – Activate – Make a Difference

admin

SCHOLARSHIP OPPORTUNITY FOR ELTAM DAYS 2019

admin